Star Trek, Illuminati og De sataniske vers - kom til studenterkonference på Engerom – Københavns Universitet

Forside > Artikler > Star Trek, Illuminati ...

09. maj 2017

Studenterkonference

Hvert semester producerer de HUM-studerende et utal af interessante opgaver, der aldrig når ud til et bredere publikum end underviser og censor. Det vil Institut for Engelsk, Germansk og Romansk (Engerom) lave om på med en konference, hvor de studerende fremlægger deres faglige ideer.

Af Maria Buck Jensen, audiologopædistuderende

Jonas Uri, der er specialeskrivende på faget engelsk, holdt selv et oplæg om sit bachelorprojekt på Engeroms studenterkonference i 2015. Det blev han så bidt af, at han i år har meldt sig ind i arrangørgruppen, og han indtager således rollen som både vært og ordstyrer, når årets konference løber af stablen torsdag d. 11. maj.

Kom med til konference!

Hvad? Studenterkonference på Engerom

Hvor? Lokale 15A.0.13

Hvornår? Torsdag d. 11. maj kl. 10.15-14.10

Se det fulde program og tilmeld dig på Facebook.

- Engerom dækker over en kæmpe palet af emner og fag, og man kan sige, at vi maler med brede penselstrøg, når vi skriver opgaver på instituttet. Derfor har vi valgt, at der ikke skal være noget tema for konferencen i år. Der skal være plads til alle slags oplæg og emner, fortæller han.

Det betyder, at oplæggene til konferencen emnemæssigt spænder fra Star Trek til De Sataniske Vers. Som udgangspunkt er muligheden for at holde oplæg forbeholdt Engeroms egne studerende, men det samme gælder ikke for pladsen på tilskuerrækkerne.

Engelskstuderende Jonas Uri, til højre, da han i 2015 selv bidrog med et oplæg på Engeroms studenterkonference. Foto: Privat

- Alle er velkomne, understreger Jonas Uri og fortsætter:

- Og man må gerne bare dukke op til det, man synes er spændende, og så gå igen, når det er færdigt.

Dét må du ikke gå glip af

Det er også Jonas Uri, der har lavet konferencens program, hvor fem studerende står listet sammen med en enkelt professor – og et spansk-hold, som vil bruge frokostpausen på at fortælle om en række plakater, de har lavet.

- Jeg glæder mig allermest til at høre om Fan Fiction Etiquette, og hvordan man opretholder fan-communities. Det har Nevena Loveza fra Engelsk netop skrevet speciale om, og jeg glæder mig til at høre, hvad hun har at sige, fortæller Jonas Uri.
Et oplæg om Fan Fiction er dog ikke det eneste, Jonas Uri fremhæver ved konferencen.

- Vi vidste, at Christian Benne, der er professor på tysk, laver nogle ret spændende ting, så vi spurgte ham, om han ikke havde noget spændende i gemmerne, han kunne fortælle om. Han har derfor valgt at tale om Illuminati – nogle hemmelige samfund, der styrer verden gennem logemøder. Det bliver også virkelig interessant.

Studenterkonferencen har nok at byde på, så på vegne af arrangørgruppen opfordrer Jonas Uri til, at man kommer forbi til en kop kaffe og et par spændende indlæg torsdag formiddag d. 11. maj.