Bedste tid på året – Københavns Universitet

01. september 2017

Bedste tid på året

Semesterstart

Søndre Campus er så småt parat til at tage imod endnu en årgang af nye, dygtige studerende. Når man arbejder på et universitet, er den her tid på året en af de bedste. Efter en august måned, hvor bygningerne har ligget øde hen, er det skønt, at det nu endelig myldrer med liv på campus igen.

I efterårets udgave af Humanist har vi gjort vores bedste for at præsentere dig for et bredt udsnit af alle de ting, der foregår på fakultetet. I magasinet kan du møde studerende, forskere og andre ansatte, der alle sammen brænder for humaniora, og hvis ord måske kan hjælpe dig med at finde dig til rette i de nye omgivelser og inspirere dig til, hvordan du vil bruge din studietid her på stedet. Det er nu, i den første tid, du grundlægger alle de gode vaner (og alle de dårlige, men dem gider vi ikke komme ind på), som kan hjælpe dig igennem, når det bliver vinter, tøsneen ligger tungt, og din næste eksamen er lige om hjørnet.

Humanist er dit studentermagasin – både på print og online på www.humanist.hum.ku.dk. Vi forsøger at dække både undervisning,forskning, studieliv, karrieremuligheder og alt det andet, du deltager i, glæder dig over eller bekymrer dig om som studerende. Det er også i Humanist, du kan komme til orde. Du er altid mere end velkommen til at sende en mail med ideer til historier, debatindlæg,
tanker eller bare kommentarer til redaktionen på humanist@hum.ku.dk

Fra os på Humanist skal der lyde et rungende og stort velkommen til jer alle. Både til jer nye studerende, der har valgt at bruge de bedste år i jeres liv på at blive klogere hos os. Bland jer med hinanden. Tag på opdagelse på de andre institutter. Kig op og kig ud. Find sammenhængene og fællesskaberne – eller skab dem selv, hvis de gemmer sig. Og til alle jer, der allerede er hjemmevante på matriklen: Velkommen tilbage! Her har været så stille de sidste par måneder, og vi har savnet jer og jeres energi og entusiasme.

Jeg håber, at I alle får et godt semester.

På redaktionens vegne,

Pernille Munch Toldam