Redaktionen – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Forside > Redaktionen

Redaktionen

Kontakt

Humanists redaktion kan træffes i bygning 14 i lokale 14.1.15

Du kan kontakte os ved at sende en mail til humanist@hum.ku.dk
eller sende post til vores fysiske adresse:

Studentermagasinet Humanist
Det Humanistiske Fakultet
Karen Blixens Plads 8
2300 København S
Tlf. 51 30 20 64

Om redaktionen
 

Pernille Munch Toldam, redaktør
Pernille er Humanists redaktør. Uddannet journalist fra RUC og cand.mag. i engelsk fra KUA forener Pernille i sit redaktørjob journalistikken med den akademiske verden. Ud over arbejdet med Humanist er Pernille også ansvarlig for fakultetets facebookprofil og så arbejder hun med forskningsformidling og er pressekontakt i fakultetets kommunikationsafdeling.

Astrid Sandvad Kudahl, studenterskribent
Astrid er bachelor i arabisk med tilvalg i journalistisk formidling fra Journalisthøjskolen. Hun har en forkærlighed for den arabiske verdens kunst og kultur og interesserer sig især for, hvordan sociale og politiske forhold kommer til udtryk på film, i litteratur og musik. Astrid har rejst i Syrien, Libanon, Jordan, Palæstina/Israel og Marokko og boet i Egypten i flere omgange.

Maria Buck Jensen, studenterskribent
Maria læser retorik på 3. år - noget der giver hende mulighed for at nørde igennem i forhold til hendes store interesse for kommunikation. Interessen tager hun med sig ind i arbejdet på Humanist, hvor hun skriver portrætter, reportager fra fakultetet og laver karriereinterview med færdiguddannede humanister. Det sidste er med til at inspirere Maria i forhold til hendes egen fremtid og karriere, og hun håber, at karriereartiklerne også vil inspirere hendes medstuderende.

Pernille Hammershøj Madsen, studenterskribent
Pernille er bachelor i europæisk etnologi og KA-studerende på MACA. Pernilles interesse for journalistik bunder i hendes nysgerrighed – hun må altid rundt om det næste hjørne for at se, hvad der gemmer sig! Hendes egenskaber som formidler kom første gang i spil, da hun i 2012 stiftede radioprogrammet FashionFladen på Universitetsradioen. Pernille interviewer interessante personer med tilknytning til fakultetet og indsamler historier, der har udgangspunkt i de studerendes egne tiltag og ideer.

Carsten Munk Hansen, redaktionssekretær
Carsten er cand.mag. i engelsk fra 2003 og har siden da efteruddannet sig på Journalishøjskolen. Han bruger det meste af sin tid på at formidle de humanistiske forskeres arbejde til omverdenen, men han skriver også jævnligt for både netudgaven og den trykte version af Humanist. Derudover elsker han at læse korrektur.

Tania Maria Johannesen, skribent
Tania er Humanists udsendte i den administrative verden. Som ansat i Uddannelse & Studerende sørger hun for, at ansøgningsfrister, regler og andre officielle budskaber også bliver kommunikeret ud via Humanist. Derudover arbejder hun primært med studenterrekruttering. Hun er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen og har siden læst Religionsvidenskab på KUA.